樂活APP免費下載
免費會員登記
關於我們

歡迎, 訪客
用戶名稱: 密碼 記住密碼
新中年羽毛球組

話題: 新中年羽毛球組

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #201

明天有得打
LH
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #202

• Jonathan Liu
  • Jonathan Liu's Avatar
  • 離線
  • 鑽石會員
  • 收到的感謝: 17
個個星期二都有得打。
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #203

• JENNIE
  • JENNIE's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
請問你們在那處打球呀?
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #204

• 離線
  • 鑽石會員
樂富摩士公園體育館
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #205

回覆: 樂富摩士公園體育館

好多新人
LH
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #206

• 黄's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
請問幾點?要報名嘛?
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #207

• 離線
  • 鑽石會員
11:00 至 1:00(逢星期二),你如有興趣可whatsapp 樂话留下電話,佢地會加你入康體组。
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #208

有無晚上 19:00
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #209

• 離線
  • 鑽石會員
暫時未有
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #210

回覆: 11:00 至 1:00(逢星期二),你如有興趣可whatsapp 樂话留下電話,佢地會加你入康體组。

本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #211

• 琪琪
  • 琪琪's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
我都係新手,但好有興趣打羽毛球。請問可否加我入康體組呢?謝謝 …^_^…
Becky Ng : 9873 5098
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #212

• yu
  • yu's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
只有一個地方和時間、實在太少了、我住屯門區、又要輪班工作、唯有渴望……
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #213

• 樂活新中年
  • 樂活新中年's Avatar
  • 離線
  • 樂活管理員
  • 收到的感謝: 39
為保障大家,請勿在論壇留低你的聯絡電話。如有需要,請whatsapp 到樂活新中年的官方電話 6842 9033。
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #214

如果是星期三或五就好啦,我可以參加。現在只得羨慕!
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #215

• 離線
  • 鑽石會員
回覆: 如果是星期三或五就好啦,我可以參加。現在只得羨慕!

呢個係好多人既希望。
本論壇禁止訪客發言
新中年羽毛球組
建立頁面時間:0.111 秒
討論區核心: Kunena