樂活APP免費下載
免費會員登記
關於我們

歡迎, 訪客
用戶名稱: 密碼 記住密碼
新中年羽毛球組

話題: 新中年羽毛球組

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #181

多謝阿倫幫忙
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #182

• jim
  • jim's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
我無正式學過羽毛球,只係有興趣打,所以我都唔知自己係乜嘢級別。
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #183

• Florence
  • Florence's Avatar
  • 離線
  • 中級會員
  • 收到的感謝: 1
回覆: 我無正式學過羽毛球,只係有興趣打,所以我都唔知自己係乜嘢級別。

我地好多波友都同你一樣,鐘意打羽毛球,但未學過。
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #184

• pika
  • pika's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
如果想同波友打下快樂羽毛球,可以點做呢? 新人,唔熟路
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #185

• 阿倫
  • 阿倫's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
回覆: 如果想同波友打下快樂羽毛球,可以點做呢? 新人,唔熟路

樂活快樂羽毛球组每星期二上午11点左右會安排羽毛球活動,有時間可來一起玩
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #186

請問在哪裡活動?
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #187

回覆: 請問在哪裡活動?

在摩士公園,逢星期二
LH
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #188

回覆: 請問在哪裡活動?

找亞倫
LH
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 5 個月前 #189

• 阿倫
  • 離線
  • 初級會員
報名可以whatsapp 以下電話68429033
暫時逢星期二上午11時開始,摩士公體育館
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #190

• JENNIE
  • JENNIE's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
請問打到幾點鐘呀?想報名參加.以前有學過的.只是無乜大進步.
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #191

• leung
  • leung's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
我未學過可以參加嗎
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #192

• 阿倫
  • 離線
  • 初級會員
暫時活動時間 11:00-13:00
報名可whatsapp 68429033
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #193

• pika
  • pika's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
請問有冇港島區的羽毛球
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #194

• Jonathan Liu
  • Jonathan Liu's Avatar
  • 離線
  • 鑽石會員
  • 收到的感謝: 17
暫時设有
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #195

• 阿倫
  • 離線
  • 初級會員
似乎報名參加球類運動的方法有些問題,希望負責人能改善一下
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #196

• 離線
  • 鑽石會員
會叫樂话職員通知訂埸组
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #197

越來越多人
LH
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #198

• 離線
  • 鑽石會員
因為愈黎愈多人知道運動既好處。
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #199

• Jovy
  • Jovy's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
回覆: 因為愈黎愈多人知道運動既好處。
希望可以學習羽毛球,可否參與呢?
本論壇禁止訪客發言

新中年羽毛球組 6 年 4 個月前 #200

• 離線
  • 鑽石會員
回覆: 回覆: 因為愈黎愈多人知道運動既好處。
希望可以學習羽毛球,可否參與呢?

你可whatsapp 68429033, 叫樂活加你入訂場组

本論壇禁止訪客發言
新中年羽毛球組
建立頁面時間:0.105 秒
討論區核心: Kunena