樂活APP免費下載
免費會員登記
關於我們

歡迎, 訪客
用戶名稱: 密碼 記住密碼
新中年乒乓球組
  • 頁碼:

話題: 新中年乒乓球組

新中年乒乓球組 5 年 10 個月前 #21

• Jonathan Liu
  • Jonathan Liu's Avatar
  • 離線
  • 鑽石會員
  • 收到的感謝: 17
其實组員可以利用呢個論壇约有興趣既组員打波。如果超過六十歲,康體處各區早上郁有免費羽毛球,乒乓球埸给市民享用。部份有尊人管理,如曉光街,鯉魚門等,每人打十五分鐘(不過要有基本技術,而且好多高手,有D仲係分齡賽冠軍)。可以向佢地學下野。曉光街管理員係兵總教練,仲時時落場打雙打(佢好好人架)
本論壇禁止訪客發言

新中年乒乓球組 5 年 10 個月前 #22

• Jonathan Liu
  • Jonathan Liu's Avatar
  • 離線
  • 鑽石會員
  • 收到的感謝: 17
如果初學,樂活係摩士體育館旣比較適合(逢星期二下午十一時至二時)打完波飲茶,可以交.到新朋友,一舉兩得。
本論壇禁止訪客發言

新中年乒乓球組 5 年 6 個月前 #23

• chong
  • chong's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
每星期二摩士公園乒乓球活動要先報名嗎?
本論壇禁止訪客發言

新中年乒乓球組 5 年 6 個月前 #24

• chong
  • chong's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
有興趣約打乒乓球嗎?
本論壇禁止訪客發言

新中年乒乓球組 5 年 6 個月前 #25

Chong, 11月份的星期二早上11-12在摩士公園室內運動場,你可以嗎?如可以,我轉告群組管理員
本論壇禁止訪客發言

新中年乒乓球組 5 年 5 個月前 #26

我喺新加入的會員,請問明早有沒有得打乒乓波?
本論壇禁止訪客發言

新中年乒乓球組 5 年 5 個月前 #27

Johnathan, Ryan, 請問明早我可否嚟摩士公園室內運動場打乒乓波?
本論壇禁止訪客發言

新中年乒乓球組 5 年 5 個月前 #28

Ryan, 可否幫我轉告群組管理員幫我報名?謝謝。
本論壇禁止訪客發言
  • 頁碼:
新中年乒乓球組
建立頁面時間:0.105 秒
討論區核心: Kunena