樂活APP免費下載
免費會員登記
關於我們

歡迎, 訪客
用戶名稱: 密碼 記住密碼
新中年郊遊組
由於Whatsapp群組有人數上限,我們改在這討論區吹水和約腳一起去行山~!

話題: 新中年郊遊組

新中年行山組 7 年 8 個月前 #21

• Ng
  • Ng's Avatar
  • 離線
  • 新手會員
大埔松仔園紅黄藍綠徑,沿途大部份樹陰。
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 8 個月前 #22

• man
  • man's Avatar
  • 離線
  • 新手會員
逢星期六,日最好啦!那一個地方都無問題!
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #23

very nice
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #24

• T Chow
  • T Chow's Avatar
  • 離線
  • 中級會員
  • 收到的感謝: 44
松仔園是行山好路徑,但山澗多,下雨季節小心山洪爆發。 附近的洪水橋早年又叫猛鬼橋呢!
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #25

你們好!
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #26

Hello
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #27

• Jonathan Liu
  • Jonathan Liu's Avatar
  • 離線
  • 鑽石會員
  • 收到的感謝: 17
Hi, 大家好
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #28

秋高氣爽,行山好日子。
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #29

• IQ 博士
  • IQ 博士's Avatar
  • 離線
  • 版主
  • 收到的感謝: 4
就黎無咁熱 又可以一齊出發行山喇
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #30

• 離線
  • 鑽石會員
山頂的盧吉道,大谭水塘,西貢的萬宜水庫,荃灣的城門水塘都係行山的好地方。希望樂活等天氣谅些可以辦一些行山節目。
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #31

大家好
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #32

回覆: Hello

Hi, 你好!我係新會員,請問有咩手續先可以参加行山组活動?
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #33

我都糸新會員,亦想一起去行山
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #34

• Tan Bin Siong
  • Tan Bin Siong's Avatar
  • 離線
  • 初級會員
  • 收到的感謝: 1
回覆: 新加入冇人吹水

Dicky,除了樂活網站平台上之行山組外,還有會員自組Whatsaap吹水!
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #35

可留意九月初公佈。
LH
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #36

我系新會員。可唔可以參加行山會呢。
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #37

• 離線
  • 鑽石會員
回覆: 我系新會員。可唔可以參加行山會呢。

你可以聯絡樂活,加入facebook 行山组,有二百幾個组員。
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #38

• 離線
  • 鑽石會員
回覆: 回覆: 新加入冇人吹水

Dicky,除了樂活網站平台上之行山組外,還有會員自組Whatsaap吹水!

雖然加入佐成年,我都想問呢個問題。可能新中年和青年不同,不喜歡吹水。我覺得激活一個論壇,吾係一兩個人可以做到,而係要一班人一齊努力。
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #39

• 離線
  • 鑽石會員
回覆: 回覆: Hello

Hi, 你好!我係新會員,請問有咩手續先可以参加行山组活動?

你可以留意樂活的活動資訊或聯絡樂活加你入facebook 行山组
本論壇禁止訪客發言

新中年行山組 7 年 7 個月前 #40

9月25日會有行山活動,詳情即將公佈~
本論壇禁止訪客發言
新中年郊遊組
建立頁面時間:0.112 秒
討論區核心: Kunena